Gårdskyckling med grönsakspotpourri och dillfraiche
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 6

Broccoli färsk

1.0 

styck

 

Crème fraiche franska örter }

2.0 

förp.

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gårdskyckling med grönsakspotpourri och dillfraiche

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 120

Kcal / portion: 722

GBR (GI) / port: 1

Recept: 4334 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 7%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 603 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Broccoli färsk 1.0 styck 2%

 

Crème fraiche franska örter } 2.0 förp. 14%

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (2 tim )

  1. Stek kyckling enligt anvisning på förpackningen.
  2. Dela potatis. Skala och skär morot i stavar. Skiva zucchini. Skala och klyfta rödlök. Skär paprika i mindre bitar. Dela broccoli i små buketter.
  3. Lägg efter cirka 1 timmes tillagning potatis, morötter, squash, rödlök och paprika i en separat form. Sätt in i ugnen bredvid kycklingen.
  4. Förväll broccoli hastigt. Lägg tillsammans med tomatklasar bredvid grönsakerna de sista 10-15 minuterna av tillagningen. Låt steka med tills allt ungefär är färdigt samtidigt. Kolla med sticka att köttsaften är klar. Tips: Har man två ugnar så lägg grönsakerna på en separat långpanna med 200°C värme.
  5. Servera kyckling med potatis, grönsaker och dill fraiche. Smaklig måltid!

Kockens kommentar

Gourmet crème fraiche dill är en färdigkryddad sås som finns i mejerihyllan. Om den är svår att få tag på blanda crème fraiche med dill, vit balsamvinäger, lök, salt och svartpeppar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem