Söt pumpasoppa med lakritsbiskvier
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Strösocker

0.5 

dl

Äggvita

1.0 

st liten

Lakritspulver }

0.5 

krm

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Söt pumpasoppa med lakritsbiskvier

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 615

GBR (GI) / port: 13

Recept: 2459 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 1%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 595 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Strösocker 0.5 dl 8%

Äggvita 1.0 st liten 0%

Lakritspulver } 0.5 krm 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skär ner pumpakött. Lägg det i en kastrull tillsammans med socker och kanel. Pressa i citron.

  2. Koka tills pumpan är mjuk. Lyft upp kanelstången. Mixa helst slät. Ställ kallt.

  3. Sätt ugnen på 180°C.

  4. Mjukrör mandelmassa. Blanda med socker, granulat och äggvita till en jämn smet. Spritsa ut på ett bakplåtspapper. Baka i 6-7 minuter.

Kockens kommentar

Nyponsoppa med mandelbiskvier är inspirationen till den här rätten.
Servera kall med lite vispad grädde eller varm med vaniljglass.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem