Bläckfiskarmar (pasta) med god ostsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om spagetti >

 

 

Om pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bläckfiskarmar (pasta) med god ostsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 560

GBR (GI) / port: 8

Recept: 2239 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 10%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 308 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om spagetti > Äts ej

Om pasta > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Koka upp vatten och collorit i en kastrull. Salta vattnet. Koka pasta.
  2. Koka upp creme fraiche. Rör i färskost och ärtor. Servera.

Kockens kommentar

"Bläckfiskarmar" kommer från min gode vän son som när han var liten var övertygad om att pastan han med förtjusning slevade i sig var bläckfiskarmar. Bucantini är en tjockare spagetti med hål i mitten. Läs mer > Om spagetti.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem