
Bläckfiskarmar (pasta) med god ostsås
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 560

GBR (GI) / port: 8
Recept: 2239 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 10%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Koka upp vatten och collorit i en kastrull. Salta vattnet. Koka pasta.
- Koka upp creme fraiche. Rör i färskost och ärtor. Servera.
Kockens kommentar
"Bläckfiskarmar" kommer från min gode vän son som när han var liten var övertygad om att pastan han med förtjusning slevade i sig var bläckfiskarmar. Bucantini är en tjockare spagetti med hål i mitten. Läs mer > Om spagetti.