Fisksoppa med torsk, lax och skaldjur
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Vatten

8.0 

dl

Tomatjuice

2.0 

dl

Grädde

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fisksoppa med torsk, lax och skaldjur

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 102

Kcal / portion: 640

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2559 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 7%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 627 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vatten 8.0 dl 0%

Tomatjuice 2.0 dl 2%

Grädde 3.0 dl 42%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skala och hacka lök och vitlök.
  2. Lägg i stekkastrull och fräs i smör. Slå på fond, vatten och juice. Låt koka i 5 minuter.
  3. Skrubba musslor. Skölj och skär purjolöken i cirka 2 centimeter stora bitar. Skär morötter i valfri form. Skär fisken i halvstora bitar.
  4. Lägg morötterna i grytan. Sedan pujolöken och musslorna. Slå i grädde. Koka ihop lite.
  5. Lägg i fisken. Låt koka upp och dra åt sidan. Lägg i kräftstjärtar. Smaka av med salt och peppar.
  6. Servera i djupa tallrikar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem