Fisk- och skaldjursgryta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Persilja finhackad

2.0 

msk

Potatis

200.0 

gram

Morot

200.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fisk- och skaldjursgryta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 63

Kcal / portion: 327

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1310 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 3%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 519 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Persilja finhackad 2.0 msk 0%

Potatis 200.0 gram 10%

Morot 200.0 gram 5%

...

Skapat av
Caroline på Viktklubben.net

Tillagning

  1. Skär i bitar och koka potatis i buljongen ca 10-15 minuter- tills den precis börjar bli mjuk. Tillsätt morötterna i bitar och koka med ca 5 minuter.
  2. Skär laxen i bitar, skiva lök och dela broccoli i mindre bitar och klyfta tomaten. Lägg alltsammans i grytan och sjud försiktigt på svag värme tills laxen är genomkokt.
  3. Tillsätt skaldjuren och låt bli genomvarma, strö över persiljan och servera.

Kockens kommentar

Denna gryta går att variera in i det oändliga med säsongens rotfrukter och grönsaker.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem