Viltköttbullar med palsernackspuré, äppelgräddsås och lingon
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Smör normalsaltat

50.0 

gram

Mjölk

2.5 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Viltköttbullar med palsernackspuré, äppelgräddsås och lingon

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 145

Kcal / portion: 773

GBR (GI) / port: 2

Recept: 3093 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 9%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 532 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Smör normalsaltat 50.0 gram 12%

Mjölk 2.5 dl 5%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Blötlägg ströbröd i öl. Skala och finhacka lök. Stek löken i smör. Mal enbär fint.
  2. Blanda samman allt till en fin färs. Salta och peppra. Gör ett stekprov för att kolla kryddningen. Rulla köttbullar. Stek i smör. Skaka på pannan då och då.
  3. Skala lök. Hacka lök och äpple. Fräs i smör. Slå på fond, vatten och grädde. Koka tills cirka 2 dl återstår. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skala potatis och palsternacka. Koka mjukt. Pressa. Blanda med smör och varm mjölk. Smaka av med salt och peppar. Servera med rårörda lingon.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem