Skaldjurslasagne
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om pastaplattor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Skaldjurslasagne

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 115

Kcal / portion: 570

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2281 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 4%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 496 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om pastaplattor > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (55 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Smält smör i en vid kastrull. Pudra över mjöl. Rör ut det i fettet. Fräs försiktigt några minuter under omrörning.
  3. Slå på mjölk, vatten och skaldjursfond. Koka upp. Låt koka i 5 minuter under omrörning.
  4. Tillsätt skaldjursmix och musslor. Koka upp. Smaksätt med salt och peppar.
  5. Varva i en ugnsfast form sås, spenat och lasagneplattor. Sås underst och överst. Sätt in i ugnen cirka 30 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem