Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 145

Kcal / portion: 721

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2884 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 8%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Pepparrotsfil: Riv pepparrot. Blanda samman gräddfil, pepparrot, salt och peppar. Ställ svalt till servering.
- Sätt på grillen.
- Grönsaker: Halvera paprika, rödlök och hel vitlök. Pensla alla grönsaker med olja. Grilla grönsakerna cirka 10 minuter totalt. Vänd flera gånger.
- Kyckling: Värm på kycklingen på grillen några minuter.
- Servera grönsaker och kyckling med pepparrotsfil. Garnera med persilja. Smaklig måltid!
Kockens kommentar
Tips! Byt ut eller utöka grönsakerna med t.ex. sparris, chili, tomat, etc.Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel