Risoni med räkor kantareller och gröna bönor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om dekorativ pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Risoni med räkor kantareller och gröna bönor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 105

Kcal / portion: 296

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1184 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 3%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 282 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om dekorativ pasta > Äts ej

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (15 min )

  1. Koka risoni enligt anvisning på paketet. Rensa och dela kantareller. Stek i en klick smör. Tärna gurka. Riv ost.
  2. Koka upp buljong i en vid kastrull. Tillsätt räkor, kantareller, bönor och gurkan.
    Riv i citronskal och saften från citron.
  3. Tillsätt den kokta pastan och osten. Blanda försiktigt. Smaka av med salt och peppar.

Kockens kommentar

Risoni ser ut som ris, men det är pasta. Läs mer > Dekorativ pasta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem