
Risoni med räkor kantareller och gröna bönor
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 105

Kcal / portion: 296

GBR (GI) / port: 8
Recept: 1184 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 3%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Koka risoni enligt anvisning på paketet. Rensa och dela kantareller. Stek i en klick smör. Tärna gurka. Riv ost.
- Koka upp buljong i en vid kastrull. Tillsätt räkor, kantareller, bönor och gurkan.
Riv i citronskal och saften från citron. - Tillsätt den kokta pastan och osten. Blanda försiktigt. Smaka av med salt och peppar.