Portabellosandwich med mozzarella och aioli
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Matolja (rapsolja)

2.0 

dl

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Portabellosandwich med mozzarella och aioli

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 238

Kcal / portion: 823

GBR (GI) / port: 2

Recept: 3292 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 19%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 346 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Matolja (rapsolja) 2.0 dl 48%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skär bort det mörka på svampen. Lägg dem med ”skålsidan” uppåt. Skala och skiva över vitlök. Ringla över olivolja. Krydda med salt och peppar. Sätt in i ugnen cirka 15 minuter.
  3. Lägg äggulor i en bunke. Tillsätt pressad vitlök, pressad citron och dijonsenap. Vispa i olja i en tunn stråle tills den tjocknar. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Rosta bröd i ugnen. Tag ut svampen. Skiva mozzarella. Fördela på svampen. Sätt in i ugn igen cirka 5 minuter, så att osten smälter lite.
  5. Skiva tomat. Skiva rödlök. Tag brödet. Lägg på lite aioli, salladsblad, tomater och mer aioli. Tag ut svampen och lägg på den. Avsluta med rödlöksringar och eventuellt lite god olivolja.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem