Risotto med kantareller och skinka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Så lagas svamp >

 

 

Så lagas ris >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Risotto med kantareller och skinka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 102

Kcal / portion: 541

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2162 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 3%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 530 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så lagas svamp > Äts ej

Så lagas ris > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Riv ost. Skala och hacka lök. Koka upp buljong.
  2. Stek lök, svamp och ris i smör några minuter. Häll på vin. Låt vinet koka in.
  3. Risotto: När vinet kokat in, fyll på med buljong så att det täcker riset. Låt koka in och fortsätt så tills riset inte längre suger åt sig vätska (15-20 minuter). Avsluta med att röra i smör och ost. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg upp på tallrik. Servera med skinka.

Läs mer

Risottoris grundrecept

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem