
Baguette med kallrökt lax, färskost, gurka, rödlök och pepparrot
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 194

Kcal / portion: 539

GBR (GI) / port: 8
Recept: 2155 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 11%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Skala och skiva rödlök. Lägg i marinad med vinäger. Låt stå minst 10 minuter. Skiva gurka.
- Dela minibaguetterna. Bred på färskost. Lägg på salladsblad, lax, gurka och några skivor rödlök. Riv över rikligt med pepparrot. Ringla på olivolja. Peppra. Avsluta med en dillkvist.