Baguette med kallrökt lax, färskost, gurka, rödlök och pepparrot
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Dill

4.0 

kvistar

Olivolja

4.0 

msk

Peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Baguette med kallrökt lax, färskost, gurka, rödlök och pepparrot

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 194

Kcal / portion: 539

GBR (GI) / port: 8

Recept: 2155 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 11%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 278 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Dill 4.0 kvistar 0%

Olivolja 4.0 msk 21%

Peppar 0%

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (15 min )

  1. Skala och skiva rödlök. Lägg i marinad med vinäger. Låt stå minst 10 minuter. Skiva gurka.
  2. Dela minibaguetterna. Bred på färskost. Lägg på salladsblad, lax, gurka och några skivor rödlök. Riv över rikligt med pepparrot. Ringla på olivolja. Peppra. Avsluta med en dillkvist.

Kockens kommentar

Får vi föreslå en baquette med kallrökt lax och pepparot till pick-nicken? Du gör den på ett kick, sen är det bara ut och njuta av naturen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem