Persiljestuvade makaroner med vitlöksköttbullar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så stuvar man >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Persiljestuvade makaroner med vitlöksköttbullar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 655

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2618 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 9%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 436 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så stuvar man > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Koka upp makaroner, mjölk, smör och salt. Koka sakta på svag värme i cirka 20 minuter. Rör om då och då. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skala vitlök och skiva den. Smält smör i en stekpanna. Lägg i vitlöken och köttbullar. Stek tills de är varma.
  3. Hacka persilja. Vänd ner i makaronerna. Servera.

Kockens kommentar

Jag har använt färdiga köttbullar för det händer att även jag inte har tid eller helt enkelt inte orkar rulla egna. Då är detta ett enkelt sätt att ”trimma” dem lite. Persilja och vitlök är bra kompisar så därför fick makaronerna sällskap av just persilja.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem