
Hot pot med hälleflundra
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 90

Kcal / portion: 463

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1853 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 6%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim )
- Krossa alla kryddor i en mortel. Finhacka schalottenlök och vitlök. Hacka morötter, smålök och rotselleri i bitar.
- Värm olja. Tillsätt alla kryddorna tillsammans med schalottenlök och vitlök. Fräs allt i 5 minuter utan att det blir brunt.
- Häll över kycklingbuljong och kokosmjölk. Smaka av med pressad lime. Sila av. Koka upp soppan, lägg i morötter, smålök och rotselleri.
- Tillsätt fisk de sista 3-4 minuterna.