Hot pot med hälleflundra
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Läs mer

 

 

 

Hotade fiskarter >

 

 

Om kastruller >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Hot pot med hälleflundra

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 90

Kcal / portion: 463

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1853 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 6%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 516 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Läs mer 

Hotade fiskarter > Äts ej

Om kastruller > Äts ej

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (1 tim )

  1. Krossa alla kryddor i en mortel. Finhacka schalottenlök och vitlök. Hacka morötter, smålök och rotselleri i bitar.
  2. Värm olja. Tillsätt alla kryddorna tillsammans med schalottenlök och vitlök. Fräs allt i 5 minuter utan att det blir brunt.
  3. Häll över kycklingbuljong och kokosmjölk. Smaka av med pressad lime. Sila av. Koka upp soppan, lägg i morötter, smålök och rotselleri.
  4. Tillsätt fisk de sista 3-4 minuterna.

Kockens kommentar

En fast fin hälleflundra blir riktigt god i denna hot pot gjord på kokosmjölk och lime.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem