Fisksoppa minestrone
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 94
            Kcal / portion: 557
            GBR (GI) / port: 4
Recept: 2230 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 4%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Koka upp vatten till spagetti.
 - Skala och finhacka gul lök, morot samt vitlök. Hetta upp en stor kastrull. Tillsätt olivolja, lök och morot. Slå på vitt vin direkt. Reducera 5 minuter. Tillsätt fiskbuljong och koka upp.
 - Havlvera chili och skrapa ur frön. Finhacka chilin. Smaksätt fiskbuljongen till önskad styrka. Smaka av med salt och peppar.
 - Koka spagetti enligt anvisning på förpackningen.
 - Skiva oliver. Tillsätt cocktailtomater och skivade oliver i soppan. Finhacka persilja.
 - Värm en stekpanna och halstra torskfilé i olivolja.
 - Häll av vattnet från spagettin. Fördela i djupa tallrikar. Strö persilja över. Häll över buljongen. Avsluta med den halstrade torsken. Toppa med en klick pesto.