Fisksoppa minestrone
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om pesto >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fisksoppa minestrone

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 557

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2230 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 4%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 593 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om pesto > Äts ej

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (30 min )

  1. Koka upp vatten till spagetti.
  2. Skala och finhacka gul lök, morot samt vitlök. Hetta upp en stor kastrull. Tillsätt olivolja, lök och morot. Slå på vitt vin direkt. Reducera 5 minuter. Tillsätt fiskbuljong och koka upp.
  3. Havlvera chili och skrapa ur frön. Finhacka chilin. Smaksätt fiskbuljongen till önskad styrka. Smaka av med salt och peppar.
  4. Koka spagetti enligt anvisning på förpackningen.
  5. Skiva oliver. Tillsätt cocktailtomater och skivade oliver i soppan. Finhacka persilja.
  6. Värm en stekpanna och halstra torskfilé i olivolja.
  7. Häll av vattnet från spagettin. Fördela i djupa tallrikar. Strö persilja över. Häll över buljongen. Avsluta med den halstrade torsken. Toppa med en klick pesto.

Kockens kommentar

Minestrone är en smakrik soppa som man inte reder. Halstrad torsk passar perfekt. Servera gärna med nybakad bröd.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem