Varm räktoast med mango, chili och tomat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Råsocker

2.0 

tsk

Babyspenat

50.0 

gram

Matolja (rapsolja)

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Varm räktoast med mango, chili och tomat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 134

Kcal / portion: 353

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1414 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 4%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 264 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Råsocker 2.0 tsk 2%

Babyspenat 50.0 gram 1%

Matolja (rapsolja) 2.0 msk 17%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Rosta bröd. Skiva purjolök, använd bara det vita. Dela tomater.

  2. Hetta upp en stekpanna med olja. Lägg i purjon och tomaterna.

  3. Lägg i räkor, mango, chilisås och socker. Låt det snabbt bli varmt. Smaka av med salt. Vänd i spenat. Skeda över brödet.

Kockens kommentar

Låt inte räkorna vara varma för länge för då blir de som gummi.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem