Sillcocktail med potatis, äpple och ingefära
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 8

Gräddfil

4.0 

msk

Dill

4.0 

kvistar

Rödlök

0.5 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sillcocktail med potatis, äpple och ingefära

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 114

Kcal / portion: 122

GBR (GI) / port: 0

Recept: 972 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 7%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 107 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gräddfil 4.0 msk 8%

Dill 4.0 kvistar 1%

Rödlök 0.5 styck 3%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka potatis. Ta upp filéer ur lagen, spara lagen. Tillsätt dillfrö i lagen. Skär filéer i bitar. Lägg tillbaka i lagen.  Koka ägg i 10 minuter.
  2. Skala och tärna äpplen fint. Strimla ingefära väldigt fint. Plocka dill och lägg i kallt vatten. Skiva potatisen när den kallnat. Skala ägget och dela på 4. Skala och skiva rödlök.
  3. Lägg i ett glas potatis, sill, äpple, gräddfil, ingefära och ägg. Garnera med rödlöksringar och dillvippa.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem