
Sillcocktail med potatis, äpple och ingefära
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 114

Kcal / portion: 122

GBR (GI) / port: 0
Recept: 972 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 7%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Gräddfil 4.0 msk 8%
Dill 4.0 kvistar 1%
Rödlök 0.5 styck 3%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Koka potatis. Ta upp filéer ur lagen, spara lagen. Tillsätt dillfrö i lagen. Skär filéer i bitar. Lägg tillbaka i lagen. Koka ägg i 10 minuter.
- Skala och tärna äpplen fint. Strimla ingefära väldigt fint. Plocka dill och lägg i kallt vatten. Skiva potatisen när den kallnat. Skala ägget och dela på 4. Skala och skiva rödlök.
- Lägg i ett glas potatis, sill, äpple, gräddfil, ingefära och ägg. Garnera med rödlöksringar och dillvippa.