
Matjessill med äggrulle och rädisa
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 192

Kcal / portion: 284

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1135 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 15%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Koka ägg i 8-9 minuter. Grovhacka kapris. Skala och riv äggen på den grova sidan på ett rivjärn. Skär gräslök fint. Riv pepparrot fint.
- Lägg smör i en kastrull. Koka tills det börjar dofta rostade nötter. Sila genast försiktigt över i en bunke.
- Blanda allt och fixera med hjälp av plastfolie till en korv. Ställ in i kylen tills den är kall.
- Lägg upp matjessill på ett fat. Skär rullen i ”puckar”. Hyvla rädisor väldigt tunt. Lägg på ”äggpuckarna” garnera med rädisor och fina dillvippor.