Matjessill med äggrulle och rädisa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Rädisor

4.0 

styck

Dill

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Matjessill med äggrulle och rädisa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 192

Kcal / portion: 284

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1135 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 15%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 148 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Rädisor 4.0 styck 1%

Dill 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Koka ägg i 8-9 minuter. Grovhacka kapris. Skala och riv äggen på den grova sidan på ett rivjärn. Skär gräslök fint. Riv pepparrot fint.
  2. Lägg smör i en kastrull. Koka tills det börjar dofta rostade nötter. Sila genast försiktigt över i en bunke.
  3. Blanda allt och fixera med hjälp av plastfolie till en korv. Ställ in i kylen tills den är kall.
  4. Lägg upp matjessill på ett fat. Skär rullen i ”puckar”. Hyvla rädisor väldigt tunt. Lägg på ”äggpuckarna” garnera med rädisor och fina dillvippor.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem