Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 91

Kcal / portion: 451

GBR (GI) / port: 5
Recept: 1805 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 2%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (50 min )
- Tina räkor om frusna. Koka upp buljong. Skala och tärna morot.
- Skala och hacka lök och vitlök fint. Fräs lök och vitlök i olja i en rymlig kastrull. Tillsätt riset och rör om. Häll på vinet och låt det koka in helt.
- Späd med den varma buljongen. Rör om då och då. Låt sjuda i cirka 15 minuter.
- Tillsätt morot och ärtor. Låt puttra ihop tills riset är färdigt. Blanda i räkor, musslor och det mesta av den rivna parmesanosten. Smaka av med salt och peppar. Garnera med det sista av parmesanosten.