Spagetti med räkor, tomat och getost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om spagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Spagetti med räkor, tomat och getost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 174

Kcal / portion: 660

GBR (GI) / port: 13

Recept: 2641 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 9%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 380 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om spagetti > Äts ej

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (15 min )

  1. Tina räkor om frysta. Koka spagetti i saltat vatten.
  2. Skär bort eventuella kanter på getost. Smula och ställ åt sidan så länge. Skala och finhacka vitlök. Halvera tomater.
  3. Fräs vitlöken på mycket svag värme i olivolja cirka 2 minuter utan att den får färg. Tillsätt tomater och örter. Häll på cirka 1 dl av kokvattnet från pastan och låt det puttra ihop i cirka 1 minut.
  4. Blanda såsen med pastan. Smaka av med salt och svartpeppar. Strö över räkor, getost och pinjenötter precis innan servering.

Kockens kommentar

Du kan göra mycket gott om du har lite Norska Räkor. Den här spagettin med räkor, getost, vitlök och pinjenötter är riktigt läcker.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem