
Spagetti med räkor, tomat och getost
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 174

Kcal / portion: 660

GBR (GI) / port: 13
Recept: 2641 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 9%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Tina räkor om frysta. Koka spagetti i saltat vatten.
- Skär bort eventuella kanter på getost. Smula och ställ åt sidan så länge. Skala och finhacka vitlök. Halvera tomater.
- Fräs vitlöken på mycket svag värme i olivolja cirka 2 minuter utan att den får färg. Tillsätt tomater och örter. Häll på cirka 1 dl av kokvattnet från pastan och låt det puttra ihop i cirka 1 minut.
- Blanda såsen med pastan. Smaka av med salt och svartpeppar. Strö över räkor, getost och pinjenötter precis innan servering.