
Grillad färskpotatissallad med fetaost
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 92

Kcal / portion: 210

GBR (GI) / port: 4
Recept: 841 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 5%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Använd små färskpotatisar och koka dem nätt och jämt mjuka. Låt kallna.
- Skär löken i klyftor, osten i kuber, oliverna i skivor.
- Blanda samman allt i en stor folieform eller ett stort ark folie som du vikt upp kanterna på.
- Grilla salladen i ca 15 minuter så att allt blir varmt. Klart att servera!