Kall pestopenne med tomat och parmesan
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Om pasta >

 

 

Om rörpasta >

 

 

Om pesto >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kall pestopenne med tomat och parmesan

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 241

Kcal / portion: 1022

GBR (GI) / port: 16

Recept: 4089 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 17%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 425 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om pasta > %

Om rörpasta > Äts ej

Om pesto > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Koka pasta enligt instruktionerna på paketet. Kallspola den.
  2. Pesto: Mosa eller mixa pinjenötter, basilika, vitlök, parmesan och olivolja i en mortel eller en matberedare.
  3. Dela tomater. Blanda pesto, pasta, tomater och ruccola. Hyvla över parmesan. Smaka av med salt och peppar.

Kockens kommentar

 Penne (it. "fjäderpennor"), rigate (it. räfflad) är klassisk rörpasta. Läs mer > Om rörpasta. Pasta blandat med pesto (Pesto pasta) är en vanlig maträtt i Italien. Läs mer > Pesto.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem