Kall pestopenne med tomat och parmesan
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 241
            Kcal / portion: 1022
            GBR (GI) / port: 16
Recept: 4089 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 17%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Koka pasta enligt instruktionerna på paketet. Kallspola den.
 - Pesto: Mosa eller mixa pinjenötter, basilika, vitlök, parmesan och olivolja i en mortel eller en matberedare.
 - Dela tomater. Blanda pesto, pasta, tomater och ruccola. Hyvla över parmesan. Smaka av med salt och peppar.