Brownies
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 12

Glasyr:

 

 

 

Mörk choklad

100.0 

gram

Ljus blockchoklad

100.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Brownies

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 492

Kcal / portion: 542

GBR (GI) / port: 4

Recept: 6504 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 34%

Kolhydrater: 40%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 110 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Glasyr: 

Mörk choklad 100.0 gram 8%

Ljus blockchoklad 100.0 gram 9%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Ugn 175°C. Bryt sönder blockchokladen och smällt den över vattenbad. Rör om då och då.
  2. Hacka nötterna. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner det smälta smöret och chokladen samt nöthacket och bakpulvret i äggsmeten.
  3. Häll smeten i välsmord lätt mjölad liten långpanna eller form (ca 25 x 35 cm). Grädda i ca 25 minuter i nedre delen av ugnen.
  4. Låt kakan kallna och skär den i 3-4 cm stora rutor. Smält chokladen till glasyren, låt den svalna något och glasera kakan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem