Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 339

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1357 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 9%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Vinäger 0.5 msk 0%
Hushållsmargarin 80% fett 2.5 msk 17%
Salt 1.0 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning (1 tim 30 min )
- Grovhacka lök. Bryn köttbitarna i margarin i en gryta. Tillsätt lök, vatten, grädde, salt, kryddor och ansjovis med spad. Rör om och låt grytan sakta koka under lock ca 1½ timme.
- Red av med mjölet, utrört i lite vatten och sjud några minuter. Tillsätt sirap och vinäger. Späd ev med mer vatten el grädde.
- Servera med potatis och saltgurka.