Grillad kyckling med krispig vitlök och rosmarinpotatis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om chilisåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillad kyckling med krispig vitlök och rosmarinpotatis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 694

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2775 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 10%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 381 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om chilisåser > Äts ej

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (35 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C. Skrubba potatis väl och skiva tunt. Lägg potatisen på en bakpappersklädd långpanna.
  2. Blanda olja med vitlök. Låt stå och dra cirka 5 minuter. Ringla över potatisen. Strö över flingsalt, nymald svartpeppar och grovt hackad rosmarin.
  3. Blanda väl och se till att potatisen ligger i ett så tunt lager det går. Stek potatisen i 20–25 minuter, eller tills de är klara och ser knapriga ut.
  4. Blanda samman chilidippan under tiden. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera potatis och dipp med grillad kyckling och en sallad till. Smaklig måltid!

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem