Asiatisk pannkaka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Ingefära färskriven

1.0 

tsk

Sambal oelekpasta }

0.5 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Asiatisk pannkaka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 447

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1790 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 5%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 418 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Ingefära färskriven 1.0 tsk 0%

Sambal oelekpasta } 0.5 tsk 0%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning (1 tim )

  1. Vispa samman ägget, mjölet och kokosmjölken till en slät smet och smaksätt med ingefära och salt. Låt smeten stå 15 minuter. Grädda 4 pannkakor i lite olja och håll dem varma.
  2. Skär kycklingköttet i strimlor. Pressa vitlök. Blanda samman marinaden och lägg i köttet. Låt marinera i 20 minuter.
  3. Skär morötterna i tändstickssmala strimlor. Förväll dem 2 minuter i kokande vatten. Låt dem rinna av.
  4. Strimla purjolöken, paprikan, bambuskotten och rädisorna. Sila av marinaden och bryn köttet i lite het olja i wok eller stekpanna. Blanda i morötterna, purjolöken och paprikan och stek ett par minuter under omrörning. Häll på marinaden och låt koka ihop. Rör i bambuskotten och rädisorna.
  5. Lägg ett par salladsblad och kycklingröra på varje pannkaka. Strö på hackad gräslök och vik dem dubbla.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem