Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 447

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1790 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 5%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Ingefära färskriven 1.0 tsk 0%
Sambal oelekpasta } 0.5 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning (1 tim )
- Vispa samman ägget, mjölet och kokosmjölken till en slät smet och smaksätt med ingefära och salt. Låt smeten stå 15 minuter. Grädda 4 pannkakor i lite olja och håll dem varma.
- Skär kycklingköttet i strimlor. Pressa vitlök. Blanda samman marinaden och lägg i köttet. Låt marinera i 20 minuter.
- Skär morötterna i tändstickssmala strimlor. Förväll dem 2 minuter i kokande vatten. Låt dem rinna av.
- Strimla purjolöken, paprikan, bambuskotten och rädisorna. Sila av marinaden och bryn köttet i lite het olja i wok eller stekpanna. Blanda i morötterna, purjolöken och paprikan och stek ett par minuter under omrörning. Häll på marinaden och låt koka ihop. Rör i bambuskotten och rädisorna.
- Lägg ett par salladsblad och kycklingröra på varje pannkaka. Strö på hackad gräslök och vik dem dubbla.