Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 128

Kcal / portion: 615

GBR (GI) / port: 18
Recept: 2462 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 4%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Hacka lök. Skär skinka i bitar.
- Fräs kött och lök i smör i en gryta. Rör i mjölet och späd med mjölken till det blir såsigt. Tillsätt buljongtärning, senap och basilika. Låt såsen koka 3-5 minuter.
- Salta och peppra. Garnera med basilika.
- Servera med bandpasta.