Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 167
            Kcal / portion: 659
            GBR (GI) / port: 23
Recept: 2634 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 8%
Kolhydrater: 19%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Creme fraiche 2.0 dl 25%
Bacon 1.0 förp. 18%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
 - Strimla purjolök. Pressa vitlök.
 - Stek bacon och purjolök. Blanda vitlöken i crème fraiche, häll sedan i stekpannan. Värm på.