Rostad tomatsallad med marinerad mozzarella
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 175
            Kcal / portion: 342
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 2739 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 15%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Persilja 1.0 kruka 0%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%
Olivolja 0.5 dl 14%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 250°C.
 - Lägg tomater i en form. Sätt in i ugnen cirka 10 minuter. Tag ut och ställ kallt.
 - Skala och skiva rödlök tunt. Blanda olja, vinäger, salt och peppar. Blanda allt försiktigt med tomaterna.
 - Skär mozzarella i skivor. Mixa ihop vitlök, persilja, juice och skal från citron och olivolja. Blanda med osten.
 - Blanda i ruccolan i tomaterna. Lägg upp på fat.
 
Förrätter
- Brödförrätt
 - Salladsförrätter ¤
 - (Sallad till maten >)
 - Gröna förrätter
 - Kall förrättssoppa
 - Varm förrättssoppa
 - Blini-, crepes-, våffelförrätt
 - Fiskförrätter
 - Förrätt med räkor, kräftor
 - Hummerförrätter
 - Krabbförrätter
 - Förrätt med musslor
 - Ostronförrätter ¤
 - Övriga skaldjursförrätter
 - Köttförrätter
 - (Sillrätter >)