
Rostad tomatsallad med marinerad mozzarella
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 175

Kcal / portion: 342

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2739 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 15%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Persilja 1.0 kruka 0%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%
Olivolja 0.5 dl 14%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 250°C.
- Lägg tomater i en form. Sätt in i ugnen cirka 10 minuter. Tag ut och ställ kallt.
- Skala och skiva rödlök tunt. Blanda olja, vinäger, salt och peppar. Blanda allt försiktigt med tomaterna.
- Skär mozzarella i skivor. Mixa ihop vitlök, persilja, juice och skal från citron och olivolja. Blanda med osten.
- Blanda i ruccolan i tomaterna. Lägg upp på fat.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)