Rostad tomatsallad med marinerad mozzarella
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 8

Persilja

1.0 

kruka

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Olivolja

0.5 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rostad tomatsallad med marinerad mozzarella

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 175

Kcal / portion: 342

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2739 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 15%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 196 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Persilja 1.0 kruka 0%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%

Olivolja 0.5 dl 14%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 250°C.
  2. Lägg tomater i en form. Sätt in i ugnen cirka 10 minuter. Tag ut och ställ kallt.
  3. Skala och skiva rödlök tunt. Blanda olja, vinäger, salt och peppar. Blanda allt försiktigt med tomaterna.
  4. Skär mozzarella i skivor. Mixa ihop vitlök, persilja, juice och skal från citron och olivolja. Blanda med osten.
  5. Blanda i ruccolan i tomaterna. Lägg upp på fat.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem