Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 178

Kcal / portion: 1012

GBR (GI) / port: 16
Recept: 4047 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 11%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Skiva purjolök. Hacka lök. Strimla paprika.
- Stek baconet som ska vara klippt i tärningar. Ha i purjolök och lök. Häll ner crème fraîchen. Pressa ner vitlöken. Låt småkoka ca 3 minuter.
- Ha i paprika. Krydda. Smaka av.