Carbonara fungi, pasta med svamp
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Paprika grön

2.0 

styck

Vitlökspulver

1.0 

tsk

Svartpeppar

2.0 

krm

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Carbonara fungi, pasta med svamp

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 155

Kcal / portion: 894

GBR (GI) / port: 16

Recept: 3575 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 9%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 576 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Paprika grön 2.0 styck 1%

Vitlökspulver 1.0 tsk 0%

Svartpeppar 2.0 krm 0%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  2. Strimla bacon. Skiva purjolök. Skär paprika i bitar.
  3. Fräs baconet och lägg i purjolök och svamp. Häll i matlagningsgrädden. Rör runt och tillsätt paprikan. Krydda. Låt sjuda några minuter.
  4. Servera med pasta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem