Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 155

Kcal / portion: 894

GBR (GI) / port: 16
Recept: 3575 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 9%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Paprika grön 2.0 styck 1%
Vitlökspulver 1.0 tsk 0%
Svartpeppar 2.0 krm 0%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Strimla bacon. Skiva purjolök. Skär paprika i bitar.
- Fräs baconet och lägg i purjolök och svamp. Häll i matlagningsgrädden. Rör runt och tillsätt paprikan. Krydda. Låt sjuda några minuter.
- Servera med pasta.