Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 133

Kcal / portion: 906

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3624 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 9%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Cantadou vitlök } 300.0 gram 27%
Grädde 2.0 dl 20%
Oliver svarta avrunna 300.0 gram 12%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Skär fläskfilèn i skivor och stek dem. Salta och peppra lite. Lägg köttet i en gryta.
- Finhacka paprikorna och champinjonerna. Fräs dem en stund i stekpannan. Lägg i paprikan och champinjonerna i grytan med köttet.
- Blanda samman osten och grädden. Häll sedan i den i grytan. Tillsätt oliverna. Låt allt koka ihop en stund, ca 15 minuter.
- Serveras med hasselbackspotatis, klyftpotatis eller ris.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv