Kycklingbröstfilé med riven ost & soltorkade tomater och vårsallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Garnering:

 

Rädisor

1.0 

knippe

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingbröstfilé med riven ost & soltorkade tomater och vårsallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 87

Kcal / portion: 370

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1480 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 4%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 423 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Garnering:

Rädisor 1.0 knippe 1%

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (1 tim )

  1. Tag av plastfilmen på kyckling. Sätt in formarna i ugnen. Stek enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skrubba potatis. Koka i lättsaltat vatten knappt klara.
  3. Blanda samman dressingen. Smaka av med salt och peppar.
  4. Häll vattnet från potatisen. Låt ånga av en stund. Skiva grovt. Häll sedan över dressingen. Potatisen kan med fördel stå med dressing till nästa dag!
  5. Koka hastigt upp sparris. Häll av vatten. Skala och skiva gul och rödlök.
  6. Blanda i sparris och lök vid servering. Strö över kryddgrönt. Servera de nystekta/grillade kycklingfiléerna till. Smaklig måltid!

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem