
Kycklingbröstfilé med riven ost & soltorkade tomater och vårsallad
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 87

Kcal / portion: 370

GBR (GI) / port: 8
Recept: 1480 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 4%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim )
- Tag av plastfilmen på kyckling. Sätt in formarna i ugnen. Stek enligt anvisning på förpackningen.
- Skrubba potatis. Koka i lättsaltat vatten knappt klara.
- Blanda samman dressingen. Smaka av med salt och peppar.
- Häll vattnet från potatisen. Låt ånga av en stund. Skiva grovt. Häll sedan över dressingen. Potatisen kan med fördel stå med dressing till nästa dag!
- Koka hastigt upp sparris. Häll av vatten. Skala och skiva gul och rödlök.
- Blanda i sparris och lök vid servering. Strö över kryddgrönt. Servera de nystekta/grillade kycklingfiléerna till. Smaklig måltid!
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel