Fläskfilé i het sås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Salt och svartpeppar

 

 

 

Jasminris

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fläskfilé i het sås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 122

Kcal / portion: 526

GBR (GI) / port: 19

Recept: 2102 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 2%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 432 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och svartpeppar 0%

 

Jasminris 3.0 dl 48%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Strimla fläskfilé. Finhacka lök.

  2. Smält smör i en wok. Häll på vinäger och juice. Rör ner tomatpuré. Blanda sedan i resten av ingredienserna utan kött. Koka upp.

  3. Lägg i köttet. Sjud i cirka 30 minuter.

  4. Koka ris enligt anvisning på paketet.

  5. Servera grytan med ris.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem