
Fläskfilé i het sås
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 122

Kcal / portion: 526

GBR (GI) / port: 19
Recept: 2102 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 2%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Strimla fläskfilé. Finhacka lök.
- Smält smör i en wok. Häll på vinäger och juice. Rör ner tomatpuré. Blanda sedan i resten av ingredienserna utan kött. Koka upp.
- Lägg i köttet. Sjud i cirka 30 minuter.
- Koka ris enligt anvisning på paketet.
- Servera grytan med ris.