Kycklinglår med grönskande potatissallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Rucolasallat

1.0 

förp.

Flingsalt

 

 

Peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklinglår med grönskande potatissallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 102

Kcal / portion: 452

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1808 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 3%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 444 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Rucolasallat 1.0 förp. 2%

Flingsalt 0%

Peppar 0%

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Krydda kycklinglår med grillkrydda runt om. Lägg i en form. Stek i ugnen cirka 30 minuter eller tills de blir klara.
  3. Sätt ugnen på 200°C. Skrubba potatis. Skär i skivor. Lägg på bakpappersklädd långpanna.
  4. Blanda olja med gurkmeja. Ringla över potatisen. Blanda med händerna tills oljan täcker potatisens alla ytor. Strö över flingsalt och nymald svartpeppar. Stek tills gyllengul färg och genomstekt, cirka 20 minuter.
  5. Förväll sugar snaps. (Koka upp snabbt. Häll av vattnet i sil.)
  6. Blanda potatis med kronärtsskocksbottnar, suger snaps, klyftade rädisor och sallad.

Kockens kommentar

Tips! Blanda en klar valfri dressing och häll över salladen. Smaklig måltid!

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem