Getost och paprika
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal: 20

 

Kockskolan:

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Getost och paprika

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 146

Kcal / portion: 74

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1474 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 10%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 51 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om snittar, kanapéer > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Sätt ugnen på grill. Lägg in paprika. Rosta tills de är lätt brända runt om. Lägg i en plastpåse för att svalna.
  2. Skala paprikan genom att skrapa med en kniv. Skär i bitar. Mixa getost och creme fraiche slätt.
  3. Spritsa eller klicka upp getostcreme på bröd. Lägg på paprikan. Strimla persilja och strö över.

Kockens kommentar

På bilden har vi använt rågknappar istället för crostini. Båda går bra att använda.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem