Kycklingfilé Kerala
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Ris

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingfilé Kerala

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 752

GBR (GI) / port: 12

Recept: 3009 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 8%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 435 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Ris 3.0 dl 29%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Ugn 200°C. Strimla purjolök och paprika.
  2. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 
  3. Krydda filéerna och stek dem i smöret 3-5 minuter per sida. Lägg de strimlade grönsakerna i en smord ugnsfast form, lägg filéerna ovanpå.
  4. Blanda mango chutney, vetemjöl och crème fraîche. Bred blandningen över filéerna. Gratinera ca 15-20 minuter.
  5. Servera med ris.

Kockens kommentar

Kerala är en deltat i södra Indien.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem