Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 752

GBR (GI) / port: 12
Recept: 3009 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 8%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Ugn 200°C. Strimla purjolök och paprika.
- Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
- Krydda filéerna och stek dem i smöret 3-5 minuter per sida. Lägg de strimlade grönsakerna i en smord ugnsfast form, lägg filéerna ovanpå.
- Blanda mango chutney, vetemjöl och crème fraîche. Bred blandningen över filéerna. Gratinera ca 15-20 minuter.
- Servera med ris.
Kockens kommentar
Kerala är en deltat i södra Indien.Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel