Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 851

GBR (GI) / port: 2
Recept: 3404 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 9%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skär köttet i grytbitar. Bryn grytbitarna i oljan i en gryta. Skala lökarna och lägg dem hela i grytan.
- Fyll på vatten så köttet täcks, blanda i tomatpuré. Tillsätt vinet, finhackad vitlök och kryddorna. Låt sjuda under lock ca 2 timmar. Späd med mer vatten om det behövs.
- Servera med bröd och tsatziki.