Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 97

Kcal / portion: 607

GBR (GI) / port: 15
Recept: 2429 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 3%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Salt 0.5 tsk 0%
Svartpeppar nymald 3.0 krm 0%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Skålla och skala tomat. Grovriv lök, aubergine och squash.
- Hetta upp oljan och fräs färs, lök, aubergine och squash. Blanda ner tomaterna och rör om. Tillsätt vattnet och låt koka upp till lagom konsistens.
- Tillsätt vitlök, salt och peppar och låt koka någon minut.