Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 222
            Kcal / portion: 660
            GBR (GI) / port: 1
Recept: 2641 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 17%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Ugn 200°C.
 - Hacka lök. Knaperstek baconet. Låt fettet rinna av på hushållspapper.
 - Låt ströbrödet svälla i mjölken. Arbeta samman det med köttfärsen, löken, baconet, ägget, salt och peppar.
 - Forma fyra stora biffar. Bryn dem på båda sidor och efterstek dem i ugnen i ca 10 minuter.
 - Skiva rödlök. Bryn champinjonerna i smör. Blanda i rödlöken och häll på grädde och senap. Salta och peppra. Koka ihop i ca 1 minut.
 - Servera med stekt potatis.