Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 122

Kcal / portion: 475

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1901 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 9%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kajennpepparpulver 1.0 tsk 0%
Salt 1.0 tsk 0%
Svartpeppar 1.0 krm 0%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Finhacka rödlök och ingefära. Pressa vitlök. Strimla morot.
- Fräs lök och morot i smör några minuter. Tillsätt färsen och stek under omrörning. Tillsätt tomater, salt, peppar, cayennepeppar, buljong och grädde. Låt koka 10-15 minuter.
- Fräs ingefära och broccoli i smör några minuter. Rör ner det i köttfärssåsen.
- Servera med asiatiska nudlar eller ris.
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)