Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 122
            Kcal / portion: 475
            GBR (GI) / port: 1
Recept: 1901 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 9%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kajennpepparpulver 1.0 tsk 0%
Salt 1.0 tsk 0%
Svartpeppar 1.0 krm 0%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Finhacka rödlök och ingefära. Pressa vitlök. Strimla morot.
 - Fräs lök och morot i smör några minuter. Tillsätt färsen och stek under omrörning. Tillsätt tomater, salt, peppar, cayennepeppar, buljong och grädde. Låt koka 10-15 minuter.
 - Fräs ingefära och broccoli i smör några minuter. Rör ner det i köttfärssåsen.
 - Servera med asiatiska nudlar eller ris.
 
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
 - Vita såser, bechamelsåser
 - Ljusa såser, veloutesåser
 - Mörka såser, skysåser
 - Smörsåser ¤
 - Hollandaisesåser
 - Oljesås, majonnässåser
 - Senapssåser
 - Salladssås, dressing, pesto
 - Tomatsåser, chilisåser
 - Grillsåser, marinader
 - Asiatiska såser
 - Skum sås, vita krämer ¤
 - Röror till mat och smörgås ¤
 - (Efterrättssås >)