Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 166

Kcal / portion: 604

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2415 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 10%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Halvera vitlök. Hacka soltorkade tomater grovt.
- Skölj och torka kycklingen. Dela den i 4 bitar.
- Fräs vitlök och rosmarin i olivolja i 1 minut utan att de får färg. Lägg i kycklingbitarna och bryn dem vackert gyllene runt om. Krydda.
- Späd med vin och tillsätt soltorkade tomater, krossade tomaterna, chili och buljong. Låt små koka under lock på svag värme ca 45 minuter.
- Tillsätt de svarta oliverna och ta upp chilin. Garnera med rosmarinkvistar. Servera med ris.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel