Djävulskyckling från Italien
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Oliver svarta avrunna

12.0 

styck

Olivolja

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Djävulskyckling från Italien

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 166

Kcal / portion: 604

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2415 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 10%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 364 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Oliver svarta avrunna 12.0 styck 2%

Olivolja 2.0 msk 9%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Halvera vitlök. Hacka soltorkade tomater grovt.
  2. Skölj och torka kycklingen. Dela den i 4 bitar.
  3. Fräs vitlök och rosmarin i olivolja i 1 minut utan att de får färg. Lägg i kycklingbitarna och bryn dem vackert gyllene runt om. Krydda.
  4. Späd med vin och tillsätt soltorkade tomater, krossade tomaterna, chili och buljong. Låt små koka under lock på svag värme ca 45 minuter.
  5. Tillsätt de svarta oliverna och ta upp chilin. Garnera med rosmarinkvistar. Servera med ris.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem