Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 166
            Kcal / portion: 604
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 2415 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 10%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Halvera vitlök. Hacka soltorkade tomater grovt.
 - Skölj och torka kycklingen. Dela den i 4 bitar.
 - Fräs vitlök och rosmarin i olivolja i 1 minut utan att de får färg. Lägg i kycklingbitarna och bryn dem vackert gyllene runt om. Krydda.
 - Späd med vin och tillsätt soltorkade tomater, krossade tomaterna, chili och buljong. Låt små koka under lock på svag värme ca 45 minuter.
 - Tillsätt de svarta oliverna och ta upp chilin. Garnera med rosmarinkvistar. Servera med ris.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel