Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 109

Kcal / portion: 289

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1156 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 4%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Halvera paprikor. Sätt på grillen och grilla paprikahalvorna med skalsidan upp ca 10 minuter tills skalet är svart. Ta ut och låt svalna och pilla bort skalet.
- Krydda kycklingfiléerna och grilla dem i ugnen ca 20 minuter. Koka bönorna enl. anvisningarna på paketet.
- Lägg de skalade paprikorna i en matberedare tillsammans med vitlöken och vinäger. Salta, peppra och mixa till en jämn smet. Blanda ev i 1 msk vatten för att få rätt konsistens på såsen.
- Servera med ris, couscous eller stekt potatis i någon variant.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel