Fisk- och skaldjursgryta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Så kokas fisk >

 

 

Så bräseras fisk >

 

 

Om grytor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fisk- och skaldjursgryta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 74

Kcal / portion: 443

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1773 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 3%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 602 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Så kokas fisk > Äts ej

Så bräseras fisk > Äts ej

Om grytor > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Stycka fisken i 2x2 cm stora bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Skär ner fänkål. Skrubba musslor noga.
  2. Fräs fänkål, lök och vitlök i olja. Tillsätt saffran. Tillsätt musslorna och vin. Koka upp. Lyft upp musslorna när de öppnat sig, släng de som inte öppnat sig.
  3. Slå på buljong och vitt vin. Koka upp. Lägg i fisken. Koka cirka 5 minuter. Lägg i kräftstjärtar.
  4. Rör ihop pressad vitlök och yoghurt. Fördela upp grytan i tallrikar. Lägg i musslorna. Klicka yoghurt över.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem