Kycklingbröstfilé med bacon & rosmarin och sallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Flingsalt

 

 

Peppar

 

 

Basilika

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingbröstfilé med bacon & rosmarin och sallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 130

Kcal / portion: 474

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1895 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 8%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 366 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Flingsalt 0%

Peppar 0%

Basilika 0%

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (25 min )

  1. Tag av plastfilmen och sätt in formar med kycklingfiléer i ugnen och stek enligt anvisning på förpackningen.
  2. Rosta pinjenötter i torr panna.
  3. Skär sallad i mindre bitar (spara små, hela blad till garnering). Dela och kärna ur avokado och ta ut bitar med en sked. Pensla eller pressa över citronsaft på avokado så behåller de färgen bättre. Skiva purjolöken tunt och dela tomaterna om de är stora.
  4. Skiva filéerna, blanda samman salladen strax innan servering. Ringla olivolja och droppa balsamvinäger över salladen. Toppa med rostade pinjenötter. Strö över flingsalt och nymald svartpeppar. Garnera med basilika.
  5. Bröd är också gott till. Smaklig måltid!

Kockens kommentar

DELi kyckling är en färdig produkt från Kronfågel som finns i kyldisken. Om den inte hittas kan man linda en baconskiva runt en kycklingbröstfilé med hackad rosmarin.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem