Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 234

Kcal / portion: 773

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3092 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 19%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Peppar 2.0 krm 0%
Tomater 2.0 styck 1%
Grevé hårdost 28% 150.0 gram 18%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Ugn 220°C. Fräs köttfärsen i oljan. Blanda ner hackad lök, låt den fräsa med några minuter.
- Tillsätt crème fraîche och grädde. Strö över parmesanost och socker. Tillsätt soja. Smaksätt. Låt småkoka i ca 12 minuter.
- Lägg över i ett ugnssäkert fat. Fördela tomatskivorna över köttfärsen. Strö över osten och gratinera i ca 12 minuter.
- Servera med ris eller pasta och en grön sallad.