Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 405

GBR (GI) / port: 30
Recept: 1620 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 1%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Stick hål i potatisen och sätt in bakpotatisarna i micron ca 20 minuter eller i ugnen ca 1 timme. Potatisen är klar när den är mjuk.
- Tärna kasslern fint och blanda med keso, majonnäs, ananas, tärnad el grovrivet äpple och purjohack.
- Skär upp potatisen (kryss mitt på och tryck sedan inåt mot mitten av potatisen) och fyll med kasslerröran. Stick ett par salladsblad i varje potatis.