Bakad potatis med kasslerröra
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Äpple utan skal

0.5 

styck

Purjolök

1.0 

cm

Grönsallad

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bakad potatis med kasslerröra

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 405

GBR (GI) / port: 30

Recept: 1620 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 1%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 432 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Äpple utan skal 0.5 styck 2%

Purjolök 1.0 cm 0%

Grönsallad 0%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Stick hål i potatisen och sätt in bakpotatisarna i micron ca 20 minuter eller i ugnen ca 1 timme. Potatisen är klar när den är mjuk.
  2. Tärna kasslern fint och blanda med keso, majonnäs, ananas, tärnad el grovrivet äpple och purjohack.
  3. Skär upp potatisen (kryss mitt på och tryck sedan inåt mot mitten av potatisen) och fyll med kasslerröran. Stick ett par salladsblad i varje potatis.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem