Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 162

Kcal / portion: 404

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1615 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 11%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Béarnaise pulver färdig 1.0 förp. 5%
Vit sparris konserv 1.0 burk 2%
Räkor skalade 25.0 styck 8%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Låt havregryn svälla i vatten och grädde 5-10 minuter. Häll i övriga ingredienserna och rör färsen smidig. Forma fyra stora biffar. Steka dem i smör ca 8 minuter per sida.
- Värm eller laga till såsen enligt anvisningen. Värm sparrisen. Lägg upp biffarna på ett fat. Fördela sparrisen ovanpå biffarna. Ringla över såsen och toppa med räkorna.
- Servera med ris eller klyftpotatis och sallad.