Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 186

Kcal / portion: 343

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1371 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 11%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Arbeta samman alla ingredienserna till en smidig färs. Dela färsen i 4-8 lika stora bitar. Platta ut dem till tunna biffar.
- Hacka skinka. Fördela skinka och syltlök på biffarna. Vik dem dubbla och tryck till kanterna. Stek biffarna gyllene på både sidorna i lite smör på medelvarm stekpanna.
- Garnera biffarna med lökringar och kapris. Servera med stekt potatis och sallad.