Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 150
            Kcal / portion: 980
            GBR (GI) / port: 8
Recept: 3921 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 8%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Förbered: Börja med att skära ner vitkålen så tunt som möjligt. Strimla pak choy. Dela purjo på längden i fyra delar och skiva tunt. Dela broccolin i små buketter, skala av det yttersta skalet på stjälken och skiva ner den i tunna bitar. Finhacka koriander. Bulta citrongräset med handtaget på en kniv. Skala och mosa vitlök. Halvera vattenkastanjer. Skär kycklingfiléerna i bitar.
 - Sås: Blanda crème fraiche med koriander och flytande honung. Smaksätt med chilipasta.
 - Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
 - Woka: Hetta upp sesamolja i pannan. Bryn kycklingen. Lägg i vitkål, purjo, broccolistjälk, citrongräs och vitlök.
 - När grönsakerna stekt några minuter, lägg då ner broccolibuketterna, vattenkastanjer, cashewnötter och till sist pak choy.
 - Tillsätt kokosmjölk, curry- chili- och koriander. Låt koka ihop ett par minuter. Smaka av med salt och peppar.
 - Servera med ris och den kalla såsen.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel